5 maart 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Aanbesteding schoonmaak

Advies over aanbesteding schoonmaak is mij goed bevallen!

Het scheelt je een hoop tijd en moeite wanneer je de aanbesteding schoonmaak overlaat aan een professional. Zelf heb ik dit onlangs ervaren bij Lankester Schoonmaakadvies. Ik heb natuurlijk eerst wel zelf gezocht naar een goed schoonmaakbedrijf, maar telkens waren er wat puntjes waar ik geen goed gevoel bij had. Ik heb toen op aanraden van een vriend eens contact gezocht met dit bedrijf.

Aanbesteding schoonmaakAanbesteding van schoonmaak scheelde mij een hoop tijd

Ik moet zeggen dat het advies bij de aanbesteding van schoonmaak mij enorm goed is bevallen. Met de hulp van Lankester Schoonmaakadvies had ik al snel een schoonmaakbedrijf gevonden dat voldeed aan de eisen. Zelf weet ik wel een beetje waar ik op moet letten, maar ik merkte dat dit bedrijf er veel verstand van heeft. Zij hebben dan ook de nodige ervaring dus ik vertrouwde volledig op hun adviezen. Toen het schoonmaakbedrijf voor de eerste keer bij ons was geweest, heeft Lankester nog een controle uitgevoerd. Zij hebben hier de nodige certificaten voor en kunnen de schoonmaakkwaliteit snel en secuur beoordelen. Gelukkig waren de schoonmaakwerkzaamheden naar behoren uitgevoerd en geniet het personeel weer van een hygiënische werkomgeving.

Al met al ben ik enorm te spreken over de aanbesteding schoonmaak via dit bedrijf. Ik kan het iedereen aanraden die zichzelf een hoop tijd wil besparen en een goed onderhouden werkomgeving wil hebben.