12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Japanse koi kopen

Advies bij Japanse koi kopen

Mijn vader gaat een sushi restaurant oprichten samen met mijn familie. Iedereen kreeg verschillende taken, ik moest de Japanse koi kopen die in de vijver zal rondzwemmen midden in het eethuis. Mijn zus had het helemaal ontworpen en ingericht, daar is ze heel goed in. Het getekende ontwerp gaat echt heel mooi worden als het uiteindelijk wordt uitgevoerd. Onze plek om sushi te eten gaat echt opvallen vanwege het indrukwekkende interieur. Mijn ouders zijn samen de manager van het restaurant en mijn broers en zussen gaan er werken in de bediening. Ook verschillende vrienden van ons gaan er werken, dat wordt vast heel gezellig.

Japanse koi kopen

Mijn taak uitvoeren

Ik ging op pad met een missie: Japanse koi kopen. Online had ik een bedrijf gevonden die mij hiermee kon helpen want eerlijk gezegd wist ik niet precies waar ik moest beginnen. Aan hun kon ik al mijn vragen stellen over hoe ik de vissen moest verzorgen. Welke soorten goed samen gaan en in wat voor water ze moeten zwemmen. Ze waren erg onder de indruk van het ontwerp van mijn zus. Zo’n speciale vijver zagen ze natuurlijk ook niet elke dag. Ik heb ze uitgenodigd om hem te komen bekijken als die af is.