28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

bedrijfsuitje Rotterdam

Voor een bedrijfsuitje in Rotterdam moet je hier zijn

Als bedrijfsuitje in Rotterdam hebben wij Expeditie Robinson gespeeld. Zo moesten wij onder andere de volgende dingen doen zoals:

  • Kamp bouwen: Binnen 45 minuten moet het onderkomen gebouwd worden, het kampvuur branden (zonder lucifers te gebruiken) de team vlag gemaakt worden en de naam van het kamp.
  • Ei van Columbus: 3 balken – 1 team – communicatie – evenwicht – doorzettingsvermogen.
  • Zintuigenspel / Memory: Voelen – onthouden – elkaar helpen 2 bekende spelletjes van Expeditie Robinson.
  • Toolspel vlot bouwen: Niet zo maar schieten op doelen met de handboog, deze keer gaat het erg echt om. Raak de juiste doelen in één keer want je hebt maar een paar pijlen. Verdien op deze manier spullen om uiteindelijk het vlot te kunnen bouwen.

bedrijfsuitje Rotterdam

Veel gelachen tijdens het bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens het spelen van Expetitie Robinson bij VVC Adventure hebben wij al team moeten werken. Hierdoor was het vaak ook erg lach wekkend. Natuurlijk wil je als team winnen en dat maakt het ook heel leuk. Na dat het spel klaar was, hebben we heerlijk gegeten met z’n allen. Daarom raad ik ieder onderneming aan die een bedrijfsuitje in Rotterdam gaat regelen om dat bij dit bedrijf te doen. Dde kosten vallen erg mee en ik weet zeker dat je veel lol gaat beleven met z’n allen.