21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Bent u op zoek naar een werkruimte in de omgeving Breda? Dan is werkruimte Breda iets voor u!

Ik heb sinds kort een kantoor gehuurd bij werkruimte Breda en ben hier zeer tevreden over! Het is een zeer mooi pand, het ziet er netjes en verzorgd uit! Ook de verhuurder is een toffe peer! Ik werd heel prettig onthaald door de verhuurder. Hij was erg enthousiast over de kantoorruimtes. Het voordeel hiervan vind ik dat er een ruim aanbod aan parkeerplaatsen is waar je gebruik van kunt maken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over dat je je auto nergens kwijt kunt. Binnen in het pand ziet de kantoorruimte van werkruimte Breda er ook netjes uit!

Ik hoef me dus geen zorgen te maken over wat een klant denkt over onze werkruimte. We hebben internet wat mega snel is! Voor mij is het niet persé nodig maar het is altijd handig om lekker snel internet tot je beschikking te hebben. Wanneer je zin hebt in een kopje koffie kun je gebruik van het gezamenlijke koffiezetapparaat van werkruimte Breda! Er zijn nog een aantal werkruimtes over bij werkruimte Breda, niet veel meer dus u moet er snel bij zijn!