28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Beveiliging bedrijventerrein

Een beveiliging bedrijventerrein is vaak noodzakelijk om onbevoegden buiten de poort te kunnen houden. Ook moet in enkele gevallen bezoekers de toegang tot bepaalde ruimtes worden ontzegd. Dat wordt vaak gedaan om de veiligheid van het bedrijf en de persoon te waarborgen. Een goede beveiliging bedrijventerrein is vaak niet eenvoudig. Je moet het voor indringers onaantrekkelijk maken. Het maken van een goed beveiligingsplan is noodzakelijk.

Het plan
Hekwerk. Je kunt op de eerste plaats beginnen met het plaatsen van een goed hekwerk. Het moet stevig zijn en moeilijk om er doorheen te kunnen komen. Het is slechts een afschrikmoment. Een indringer, die met alle geweld graag naar binnen wil, zal zich daardoor niet af laten schrikken.
Verlichting en camera’s. Dit zijn middelen die wel een goed afschrikeffect hebben. De indringer zal echt wel nadenken om naar binnen te gaan. Hij weet, dat hij in het licht staat en de beelden worden vastgelegd door middel van een camera. De beelden kunnen doorgestuurd naar een centraal punt naar de bewakingsdienst of politie. Er zal snel iemand ter plaatse zijn om de indringer op te pakken. De opvolging van het doorgeven tot het arresteren van de indringer moet snel plaatsvinden.

Toegangscontrole. Indien er een goede toegangscontrole is, weet de controledienst wie er op het terrein is en mag zijn. Hoe beter een bedrijventerrein wordt beschermd hoe onaantrekkelijker het wordt voor een eventuele indringer.