16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Cadeau gekregen: newborn fotoshoot Utrecht

Van mijn vriendinnen heb ik een newborn fotoshoot Utrecht gekregen. Echt heel erg leuk, ik had niet kunnen bedenken dat ze dit voor mij gingen regelen. Ik ben de eerste die een baby krijgt, wat het soms wel even spannend maakt betreft de dynamiek van de vriendengroep. Een paar moeten nog niet aan kinderen denken en zijn dan ook wat afwezig in het proces, maar een aantal anderen vinden het fantastisch en beginnen zelf ook vaker over dat ze kinderen willen.

fotografie

Zo zie je maar weer hoe dat altijd wel op z’n plek terecht komt. Dat ze met z’n allen hebben besloten mij een newborn fotoshoot Utrecht cadeau te geven, vind ik dan weer echt heel erg waardevol. Ik vind het soms wel moeilijk dat ik geen andere vriendinnen heb die ook zwanger zijn, gewoon als een soort referentiekader. Ik weet echt niet hoe het straks gaat zijn en soms kan ik daar wel een beetje zenuwachtig om worden. Maar ik krijg wel steeds meer vertrouwen, voelt toch als iets natuurlijks, alsof het automatisch al in je zit, om moeder te worden. Zodra het kindje er is, ga ik aan de slag met de shoot, ik ben ontzettend benieuwd, volgens mij word het heel erg mooi en bijzonder.