28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

laptopkast

Een laptopkast tegen diefstal

Op school heb ik sinds kort een laptopkast gekregen. Elke leerling kan deze huren en is maar goed ook. Helaas gebeurde het de laatste tijd steeds meer dat deze werden gestolen, maar ook mobielen en geld waren het doelwit van dieven. Onze directeur had daar zo genoeg van dat hij meteen een groothandel in armen had genomen en hier de nodige materialen en kasten heeft besteld. Nu kan elke leerling zijn waardevolle spullen in deze kast opbergen als hij die even niet nodig heeft. Sindsdien is er geen diefstal meer geweest en daar is iedereen bijzonder blij mee.  laptopkast

Geweldige laptopkast

Tegenwoordig zijn de lessen op school alleen maar te volgen met een computer en daarom brengt iedereen elke dag deze mee. Vaak in de pauze lieten veel leerlingen deze in het lokaal liggen, omdat ermee de kantine i te gaan , was geen optie. Maar bij terugkomst gebeurde het vaak dat de computer weg was. Tegenwoordig heeft iedereen een kluisje kunnen huren in de geweldige laptopkast die nu in de kantine staat. Lekker makkelijk kan je nu deze hierin opbergen en heb je daar geen  omkijken meer naar.

Via de groothandel Ergoquip is nog veel mer te bestellen dan alleen kasten. Ook stoelen en tafels behoren tot het assortiment.