22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Een picknickbank, ideaal om aan te zitten

Een picknickbank is ideaal voor een grotere groep mensen. Iedereen zit bij elkaar en je kunt goed communiceren omdat de afstand tussen de banken niet te groot is.
Het is makkelijk om eten en drinken neer te zetten op de tafel en plaats te nemen op de bankjes. De picknickbank is bestendig tegen vandalisme, sterk en in verschillende modellen leverbaar.

Welke modellen picknickbanken zijn er.
Er zijn twee soorten groepen die weer in verschillende modellen geleverd kunnen worden.
Er is een serie van de standaard modellen, deze hebben betonnen zittingen. En er is een serie met zittingen van bamboe, de serie DeLuxe.

De standaard serie bestaat uit betonnen zittingen met een betonnen tafelblad. De set is uit één stuk gestort en dus niet uit elkaar te halen. Ze zijn sterk, zwaar en zeer stevig.Er zijn drie modellen te krijgen: rechthoekig, ovaal en een extra lange bank voor 20 personen.
De Deluxe serie heeft een bamboe zitting. De bamboe is samengeperst en is 4,2 cm dik. De banken met bamboe zijn weerbestendig. Er zijn drie modellen te krijgen: rechthoekig, ovaal en sets die rolstoel toegankelijk zijn. Verkrijgbaar in de kleur naturel beton en antraciet.