16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Examentraining wiskunde B havo

Examentraining wiskunde B havo voor een grotere slagingskans

Voor examentraining wiskunde B havo kun je terecht bij Ex(samen)training. Zeker wanneer je wiskunde moeilijk vindt of niet zeker weet of je dit examen wel gaat halen, is examentraining een goede manier om extra te oefenen en op deze manier je slagingskans te vergroten.

Volg examentraining wiskunde B Havo op verschillende locaties

Examentraining wiskunde B havo De examentraining wiskunde B havo kun je op verschillende locaties in Nederland volgen. Zo kun je terecht in Breda, Utrecht, Arnhem, Enschede. Alle locaties zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en liggen op maximaal 15 minuten van het station. Zo is het voor iedereen bereikbaar. De training duurt twee dagen en wordt meestal in een weekend of in de meivakantie gegeven. Het is wel belangrijk om je snel in te schrijven wanneer je interesse hebt. Om voor iedereen de begeleiding zo optimaal mogelijk te houden, wordt er met kleine groepen gewerkt. Hierdoor krijg je voldoende persoonlijke begeleiding en kun je echt werken aan waar jij  tegenaan loopt in de lesstof. Het betekent echter ook dat de groepen dus snel vol zitten.

De kracht van de examentraining wiskunde B havo zit in de begeleiding door ervaren vakdocenten met een lange loopbaan voor de klas. Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website van Ex(samen)training.