22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Extern bedrijf voor website optimalisatie eindhoven

Ik heb een bedrijf gericht op de stad Eindhoven, daar is mijn doelgroep en daarom wil ik ook dat de mensen uit deze stad mij ten aller tijden kunnen vinden wanneer ze mijn diensten nodig hebben. Omdat ik vooral facilitair erg goed en behendig ben, zocht ik nog iemand om de marketing te doen. Ik besloot dit uiteindelijk over te dragen aan een extern bedrijf. Dit bedrijf past website optimalisatie Eindhoven toe, dit betekent dat je website zo grondig wordt gerenoveerd, dat de mensen in Eindhoven je makkelijk kunnen bereiken. En ik moet zeggen, met succes! De bezoekersaantallen stegen nadat de teksten waren aangepast, ook kreeg ik direct meer inzicht in mijn doelgroep, wat het allemaal nog makkelijker maakt. Ik heb nu 55 nieuwe aanmeldingen, wat gigantisch veel is voor zo weinig tijd. Zo zie je maar weer, om meer organische bezoekers te krijgen, is het nodig om je marketing goed aan te passen op de doelgroep. Ik ben erg blij met de inzichten van dit externe bedrijf, de Websitepromotor in Eindhoven. Mocht je je onderneming ook een boost willen geven, raad ik je ten zeerste aan hier eens een kijkje te gaan nemen!

websitepromotor-logo