22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

personal trainer Eindhoven

Een fijne personal trainer in Eindhoven

Door mijn personal trainer in Eindhoven kan ik eindelijk weer kleding aan waarin ik mij mooi voel. Dat was iets wat ik al heel erg lang niet meer heb kunnen doen. Ik ben bij hem terecht gekomen door een vriend van mij. Hij was aan het trainen voor een speciale wedstrijd. Hij vertelde aan mij dat hij dat heel erg fijn vond en dat zijn begeleider ook mensen hielp om af te vallen. Ik besloot om contact met hem op te nemen. Een week later had ik een kennismakingsgesprek, daarin werd mijn niveau vast gesteld en zou ik samen met mijn begeleider mijn wensen en doelen bespreken.

personal trainer Eindhoven

Bereik jouw doelen door de personal trainer uit Eindhoven

Tijdens de afspraken met mijn personal trainer in Eindhoven merkte ik dat ik steeds een stapje vooruit ging. Elke keer kan ik net wat langer op de loopband en een iets zwaarder gewicht aan. Dat motiveerde mij om door te gaan als ik er een keer geen zin in had. Mijn begeleider heeft mij wel een aantal keer echt moeten aanmoedigen om niet op te geven. Ik ben erg blij dat ik hem heb, want zonder hem zou ik al hebben op gegeven.