28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Geweldig, mindfulness mediteren

Mijn zus is altijd heel erg negatief ingesteld, waardoor dat komt is me tot op de dag van vandaag nog altijd onbekend. Maar ze ziet in iedereen en alles wel een negatief punt, alsof ze zelf zo positief is.  Nu is het zo dat het op haar werk ook helemaal niet goed loopt. Door reorganisaties heeft ze een andere functie binnen het bedrijf waar ze werkt gekregen, een functie waar ze nooit in had willen werken. Zelf heb ik jaren bij huis gelopen omdat ik door reorganisatie ontslagen werd. Dus in mijn ogen mag ze blij zijn dat ze nog werk heeft, vooral op haar leeftijd, dan kom je nooit meer aan de bak bij ontslag. Maar zei ziet alleen de negatieve kant, en niet het positieve. Zo kwam ik op het idee om samen met haar naar een introductielezing te gaan van mindfulness mediteren, heb me laten vertellen dat deze manier van mediteren, juist voor mijn zus goed zal zijn. Zo leert ze namelijk om zonder te oordelen naar mensen of bepaalde situaties te kijken. Misschien leert ze tijdens deze lessen minder aan te trekken van de dingen om haar heen, en meer te genieten van de kleine dingen in haar leven.  nl-kaart-klein-klik-hier100x