12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Groepsaccommodatie brabant; een plezier om te zijn

Twee keer per jaar gaan we met de gehele familie een weekend weg. Één persoon mag het organiseren en de rest mag hier niet vanaf weten waar de reis naartoe gaat. Dit krijgt iedereen te horen op de dag zelf van vertrek. Deze keer is het mijn beurt om een geschikte locatie te vinden waar we met z’n alle kunnen verblijven, het liefst wel in een ruimte. Aangezien onze familie uit een 20 tal leden bestaat is het waarschijnlijk beter als ik ga zoeken op groepsaccommodatie Brabant. Onze voorkeur gaat uit naar Brabant aangezien ik het daar zo prachtig vind en het ook aan de rest van de familie wil laten zien.

1315560160

Door online te zoeken scheelt het een hoop tijd en moeite. Via het internet ben ik namelijk terecht gekomen op de website van bergerhoeve.nl. Hier zag het er allemaal netjes en goed verzorgd uit. Plus het feit dat we hier met iedereen in een ruimte kunnen verblijven! Voor mij was dit al perfect, heb er dan wel voor gekozen om eerst met mijn man te overleggen alvorens ik ga boeken. Het zal vast en zeker wel goed zijn gezien de locatie!