28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Hippe zonnebrillen laten bedrukken voor festival

Je zonnebrillen laten bedrukken met een eigen logo? Waarom niet? Lijkt mij echt heel erg vet. We hebben al jaren een foodtruck waar we festivals mee afstruinen en sinds kort gaan we ook naar het buitenland. Dit seizoen is ongeveer het drukste wat we ooit hebben meegemaakt, dus het is nog even spannend of we het aankunnen. We hebben zelfs nog drie mensen aangenomen om het allemaal goed te laten werken. Gelukkig hebben we alles geregeld wat we tot nu toe kunnen doen, dus vooralsnog ziet het er positief uit. Maar die zonnebrillen dus. Ik kwam een website teken waar zonnebrillen laten bedrukken een optie was.

promotiemateriaal

Je kan dan je eigen logo plaatsen en zo je zonnebrillen uitdelen. Sowieso leuk voor de crew, maar misschien ook wel voor de festival bezoekers. We hebben ook best een leuk logo, al zeg ik het zelf, dus ik vind het wel een extra toevoeging. Ik ga het even met mijn maten overleggen maar ik denk dat ze het ook wel een leuk idee vinden. We dachten er ook al over na om cadeautjes mee te geven aan de festival gangers. Sommige ken je ook al jaren, je komt ze steeds weer tegen.