22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Horeca parasol bestellen

Horeca parasol bestellen bij Xterior

Mijn ouders hebben besloten om een restaurant te openen aan het strand. Daarvoor moeten wij een horeca parasol bestellen want wij willen natuurlijk niet dat de gasten last hebben van de zon of van de wind. Samen met mijn ouders woon ik al mijn hele leven aan de kust. Elk weekend maakte wij altijd hele wandelingen over de branding, wat genoten wij daar altijd van. Het enige wat mijn ouders miste was een echt goed restaurant om na de wandeling te kunnen eten. Zij besloten daarom om er zelf maar een te starten. Het is heel leuk dat mijn ouders zo ondernemend zijn vind ik.

Horeca parasol bestellen

Prachtig terras

Mijn ouders besloten om een horeca parasol te bestellen bij het bedrijf Xterior. Zij hadden van vrienden gehoord die een restaurant in de stad hadden, dat dat een betrouwbaar bedrijf was. Mijn vader hielt er van om met zijn handen te werken. Hij heeft daarom de veranda en de balie helemaal zelf gebouwd. Ik vind het erg knap dat hij dat zomaar kan. Bij Xterior kun jij ook windschermen krijgen dus die hebben wij gelijk ook aangeschaft. Toen wij alle spullen binnen hadden zag het terras er echt prachtig uit!