12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

interieurarchitect het nieuwe werken

Interieurarchitect voor het nieuwe werken nodig?

Ben je op zoek naar een interieurarchitect voor het nieuwe werken? Omdat je bijvoorbeeld een werkomgeving wilt creëren waarin het nieuwe werken gestimuleerd wordt? Dan ben je bij Burobas aan het juiste adres. Onze kantoortuin heeft een ander interieur gekregen, dankzij dit architectenbureau en we zijn er erg blij mee.

Tevreden met deze interieurarchitect voor het nieuwe werken

interieurarchitect het nieuwe werkenAls bedrijfszijde werken we al een tijdje met het concept van het nieuwe werken, maar ons interieur en de indeling van de werkplekken voldeden nog niet aan dit concept. We wilden graag een meer open ruimte, concentratieplekken en kleinere vergaderruimtes. We gingen op zoek naar een betrouwbare interieurarchitect voor het nieuwe werken interieur en die vonden we! Burobas luisterde aandachtig naar onze wensen en behoeften en wist dit om te zetten naar een concreet en helder plan.

Ik kan dit bureau zeker aanraden

We zijn erg te spreken over het eindresultaat. Burobas heeft een optimaal werkklimaat voor ons gecreëerd en we krijgen veel positieve reacties van onze medewerkers. Burobas heeft een team van 9 vaste medewerkers die met elkaar de handen ineen vouwen om het beste eindresultaat te realiseren voor de klant. Ik kan dit bureau dan ook zeker aanraden wanneer je naar een interieurarchitect voor het nieuwe werken zoekt. Op hun website vind je meer informatie.