16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Kun je een verstelbare stoel op maatwerk verkrijgen?

Al een geruime tijd ben ik druk opzoek naar een verstelbare stoel maatwerk. Het liefst vind ik een stoel die wij dan van top tot teen kunnen ontwerpen. Onze dochter heeft een handicap waardoor het voor haar onmogelijk is om op een gewone stoel te gaan zitten. Hierdoor kan zij zich niet concentreren en het werk dus niet uitvoeren zoals het hoort.

Diverse bedrijven benadert

Zo heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Diverse bedrijven heb ik gezien en ook benadert. Uiteindelijk heb ik door Kindermeubilair vrij snel antwoord gekregen. Overigens heb ik ook een offerte mogen ontvangen. Direct kon ik hier antwoord op geven want de offerte sprak mij erg aan. Wat mij opviel zijn de aantrekkelijke kosten waardoor het ook nog eens betaalbaar is voor ons.

Bestelling geplaatst

Nu dat wij niet nog langer willen wachten hebben wij akkoord gegeven op deze offerte. Diezelfde dag heb ik nog bericht terug gekregen met de mededeling dat zij er meteen mee aan de slag gaan. Verbaasd? Ja, ik ben namelijk nog nooit zo onwijs goed geholpen! Dit bedrijf bewijst maar weer dat klanten de toekomst zijn.