22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

luiertas stoer

Luiertas in een stoer model aan het zoeken

Al een tijd ben ik op zoek naar een luiertas in een stoer model. De meeste tassen hebben een print van een vlindertje of iets anders, maar daar hou ik totaal niet van. Ik wil een tas met heel veel ruimte, zonder figuurtjes hierop. Meerdere winkels ben ik hiervoor al af geweest, maar allemaal hebben zij dezelfde prints. Hier moet toch een winkel voor bestaan die wel aan mijn wensen kan voldoen? 

Op mijn werk was een collegaatje net bevallen en kwam met de kleine even langs. Wat mij opviel was een mooie tas die zij om haar schouders had hangen. luiertas stoer

Eindelijk een luiertas in een stoer model gevonden

Toen ik mijn collegaatje feliciteerde en zei dat ze een mooie handtas had keek zij mij aan. De tas om haar schouders was geen handtas, maar een luiertas in een stoer model. Deze tas leek precies op een handtas, alleen wat groter. Gemaakt van een zeer mooie kwaliteit leer, zoiets wilde ik ook graag hebben.

Thuis gekomen ben ik op de website van 123luiertassen.nl wezen kijken. Dit adres had ik van mijn collega gekregen, toen ik haar een compliment gaf over haar handtas. Nu heb ik ook een zeer mooie tas gekocht, een zeer robuust model.