13 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Lutrabox voor scooter

Ik heb een zogenaamde lutrabox aangeschaft voor mijn scooter. Dat is een houten kist waar ik veilig mijn scooter in kan doen. Ik woon in de binnenstad en in de buurt is er al een aantal maal een scooter gestolen. Iets wat ik natuurlijk wil voorkomen. Omdat ik geen schuur heb, maar wel een grote voortuin, besloot ik de box aan te schaffen. Hij staat nu in mijn voortuin en ik vind het onwijs handig, werkelijk, ik ben hier zo blij mee. Nu hoef ik hem niet meer bij de ombouw afvalcontainer te plaatsen.

Lange ritjes

Mijn scooter is mijn alles, ik doe er zoveel mee. Ook vind ik het fijn om gewoon urenlang te rijden, maakt niet uit waarheen. Dat voelt dan gewoon goed, alsof je echt vrijheid ervaart. Ik geloof dat je overal wel vrijheid kan ervaren maar op de een of andere manier is het voor mij iets interessants geworden om met mijn scooter weg te gaan. Je kan begrijpen dat ik er dan ook erg zorgvuldig mee omga. Met de box kan ik er dus echt goed voor zorgen. Wat er ook fijn aan is, is dat het waterdicht is. Ik weet dus echt dat hij veilig en goed staat.