12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Mindfulness Almere

Mindfulness in Almere, een andere vorm van bewustzijn

Nooit erbij stil gestaan dat Mindfulness in Almere, mijn leven zoveel heeft kunnen veranderen. Al een tijd zat ik thuis met een flinke burn-out. Deze was er langzaam ingeslopen, maar om hier uit te komen was een heel ander verhaal. Na de ene en de andere tegenslag in mijn leven, lukte het op een gegeven moment niet meer om hiermee te leven. Op een gegeven moment stond ik met de rug tegen een muur en wist ik niet meer hoe ik hier vandaan kon komen. Gevolg was dat ik niet meer normaal in de maatschappij kon functioneren en mijn dagelijkse leven niet meer kon leven. Mindfulness Almere

Mindfulness in Almere heeft weer licht in mijn leven gebracht

Tijdens mijn thuis zitten, kwam ik in contact met Transcendente meditatie. Dit is een manier om weer met je eigen bewustzijn in contact te komen en dat was precies wat ik nodig had. In de afgelopen periode, was ik mijzelf helemaal kwijt. Ook als ik in de spiegel keek, rees bij mij de vraag wie dat was. Langzaamaan ben ik weer teruggekeerd in de maatschappij. Dit heb ik te danken aan de cursus van Mindfulness in Almere. Hierdoor heb ik mijn eigen ik weer leren kennen en weet ik nu hoe ik hiermee om moet gaan.