21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

nlp coaching

NLP coaching was precies wat ik nodig had

nlp coaching

Leuke manier van levenshulp

Nadat ik al een tijdje bij een therapeut liep, stelde zij mij nlp coaching voor. Dat is een andere vorm van het bewerken van je brein. Het is een ingewikkeld verhaal, maar wanneer je het begrijpt is het erg handig en bruikbaar! Ik mocht mij er zelf nog niet over inlezen, dan zou nlp coaching vanuit een andere coach niet zinvol meer zin. Het is eigenlijk het misleiden van je waarneming. Wanneer je de trucjes door hebt zal je niet meer voor de gek gehouden kunnen worden.

Afijn, deze vorm van therapie leek mij wel wat, dus ik ging op zoek naar een leuke coach. Bij elk soort ondersteuning dat ik krijg geldt voor mij dat het alleen echt effectief is als ik een goede klik heb met bijvoorbeeld de coach of een therapeut. De zoektocht duurde daarom wel even. Ik wilde een coach vinden waarvan ik direct wist dat hij of zij voor mij geschikt was! Uiteindelijk heb ik de beste nlp coach gevonden en daar werk ik nu al een tijdje mee samen. Het enige dat ik kan zeggen is dat jij het ook echt eens moet proberen! Het is het absoluut waard, ik heb er ook veel baat bij gehad.