28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

olie opvangbak

Olie opvangbak aangeschaft voor mijn bedrijf

Wat ben ik blij met ons pas aangeschafte olie opvangbak. In ons bedrijf wordt er veel gewerkt met vloeistoffen zoals olie en koelvloeistoffen. Deze vloeistoffen moeten goed worden opgevangen of worden opgeslagen. Dit is namelijk beter voor het milieu. Zo hebben wij voor iedere brug in onze garage een bak besteld wat verrijdbaar is. Dit is heel erg handig wanneer het personeel met een voertuig bezig is in de werkplaats. Zij kunnen dan wanneer zij een vloeistof aan het verversen zijn, de oude vloeistof hierin opvangen. Wij hebben de opvangbakken besteld op de website van: Denios. Dit bedrijf is gespecialiseerd op jet gebied van veilige opslag en de handeling van gevaarlijke stoffen.

olie opvangbak

Olie opvangbak in diverse maten

In de webshop staan diverse maten van de olie opvangbak. Zo is er voor iedereen wel een geschikt product te leveren. Ook kan jij bij dit bedrijf terecht voor diverse andere producten. Hierbij kan jij denken aan bijvoorbeeld:

  • Brandwerende opslagvoorzieningen
  • Opslag & handeling van gasflessen
  • Inpandige opslag van gevaarlijke stoffen
  • Uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen
  • Handeling van vloeistoffen en emballage
  • Luchttechniek

Daarnaast zijn er nog een aantal producten verkrijgbaar omtrent het veilig werken. De veiligheid van medewerkers is heel erg belangrijk. Kijk eens op de website naar het assortiment.