12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Online rolluiken

Online rolluiken kopen tegen inbrekers

Wist je dat de meeste inbrekers je huis binnen komen via een raam. Daarom heb ik laatst de keuze gemaakt om online rolluiken te kopen, om mij huis inbraakproof te maken. Volgens mijn man was dit niet nodig maar ik vond het een fijner idee. Er zijn de laatste tijd meer inbraken geweest in ons dorp en een nabijgelegen dorp. zulke dingen houden mij dan ’s nachts echt uit mijn slaap. Toen ik de knoop had door gehaakt om ze te bestellen voelde ik me gelijk wat geruster. Dieven zouden binnenkort niet meer zomaar mijn huis in kunnen sluipen om mijn gezin te bestelen.

Online rolluiken

Maak je huis ook inbraakproof

Met advies van het bedrijf heb ik de online rolluiken besteld. Ze werden snel geleverd door het bedrijf waar ik ze gekocht had. Twee aardige installateurs kwamen ze bevestigen aan al onze ramen en deuren. Elke nacht doen we ze naar beneden net voordat we gaan slapen. Ook doen we ze dicht als niemand thuis is voor een langere tijd. Een week nadat ze waren geïnstalleerd werd er bij onze buren ingebroken. Wat waren mijn man en ik toen blij dat we toch de keuze hebben gemaakt om ze te kopen.