16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

rijschool mook

Op zoek naar een goede rijschool in Mook

Op het internet ben ik op zoek gegaan naar een goede rijschool Mook. Toen ik op de website terecht kwam van Verkeersschool Wesseldijk, kon ik hier veel informatie vinden. Ik kreeg een goede indruk en besloot contact op te nemen om een gratis proefles in te plannen. Het was een spannend moment om plaats te mogen nemen achter het stuur. Nooit eerder heb ik een meter op de weg gereden in een auto die ik mocht besturen. Echter heb ik mij wel vergist, want ik was ervan overtuigd dat autorijden erg makkelijk zou zijn. Tijdens de proefles heb ik het dan ook op een stunten gezet en schaamde mij best wel. 

rijschool mook

Binnen een half jaar had ik mijn rijbewijs

De instructeur van de rijschool nabij Mook had veel geduld en wist mij erg goed te helpen. Na een aantal lessen heb ik de auto zelfs niet één keer meer laten afslaan. Elke les leerde ik weer wat bij zodat de les erop veel beter ging. Het leren gaat dus erg snel hier! Binnen een half jaar mocht ik afrijden en hiermee heb ik mijn doel kunnen halen. Ik wilde namelijk niets liever dan mijn rijbewijs halen voordat de zomer zou beginnen. Gespaard voor een auto dat heb ik al, dus je raadt vast al wel wat ik heb gedaan op het moment dat ik mijn rijbewijs daadwerkelijk in mijn zak had.