22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

ri en e check

Ondernemers hebben de verantwoordelijkheid over de werknemers. Deze rol neem ik maar al te serieus. Je zal het jezelf nooit vergeven als er wat gebeurt met je werknemers. Het is daarom van belang om met regelmaat een ri en e check uit te voeren. Er zijn bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo kan alleen een arbodienst of arbodeskundige kan deze inventarisatie uitvoeren. Op de website van Rieofferte.nu had ik een offerte aangevraagd.

Formulier invullenrieofferte

Op de website staat een formulier die je gemakkelijk kunt invullen. Zodra je alles hebt ingevuld verstuur je hem en dezelfde dag nog krijg je de offerte. Hierin staan de kosten vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Akkoord

Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen om akkoord te geven. Na een aantal dagen kwamen ze langs om de ri en e check uit te voeren. Dit gebeurde erg professioneel! Zo word alles goed geïnspecteerd, zodat er geen ongelukken gebeuren. Doe je dit niet kan het wel gebeuren en kan je ook nog eens vervelende boetes krijgen. Het is daarom ook echt een aanrader om deze check uit te voeren. Bekijk de mogelijkheden op de website.