28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Stevigheid met de Blum scharnieren

Ik hou van kwaliteit en weet dan ook snel wat ik moet hebben. Zo was ik expliciet voor Blum scharnieren. Misschien zegt het je niks, maar dit merk is zo goed en in onderhoud verrassend simpel. De Blum scharnieren gaan jaren mee, en je hebt er geen omkijken naar. Ik dus netjes opschrijven dat mijn man dit moest bestellen op een webwinkel, hij moest namelijk ook wat andere dingen hebben. Kregen we normale scharnieren binnen, althans, van een ander merk. Hij had niet opgelet zei hij toen. Daar kan ik dan een beetje boos om worden en achteraf slaat dit nergens op, maar hij weet dat ik echt zorgvuldig mijn spullen uitkies, dus ik snap niet zo goed waarom hij dat dan niet goed overneemt.

klusonderdelen

Uiteindelijk niks aan de hand, je kon het makkelijk terug sturen en een dag later had ik de goede scharnieren in huis. Het klussen samen gaat wel aardig, maar je merkt dus wel dat je af en toe botst, gewoon omdat je andere manieren van werken hebt. Ik kan na dit hele voorval maar één ding zeggen, echte stevigheid vind je bij Blum.