16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Super tevreden met de nieuwe green filters

Ik bestel altijd dezelfde green filters, maar zag onlangs dat ze zichzelf vernieuwd hebben. Het merk waar ik ze dus altijd van koop. Ik vond het eerst even lastig, misschien omdat ik niet zo van verandering houd, dus ik was wat huiverig. Maar toen ik ze binnen kreeg zag ik meteen dat de kwaliteit er stukken op vooruit is gegaan. Ik bestel altijd bij growexpert, ze hebben naar mijn inzien de beste producten en ze testen het ook flink goed uit voordat het de verkoop in gaat.

Kweken

Daarnaast is het altijd voordeliger als je grote bestellingen doet, dus sinds het internet er is, kan ik niet meer zonder! Maar dat geldt denk ik voor meer mensen. Het kweken gaat steeds beter, ik weet steeds beter hoe het precies moet. Soms helpt een vriend mij, die heeft er ook veel bestand van, en het is fijn om samen een beetje te onderzoeken wat het beste werkt. Ik wil er uiteindelijk veel meer tijd aan besteden, nu doe ik het parttime, maar het zou te gek zijn als ik het echt fulltime kan doen. Even afwachten. Ik moet namelijk eerst kijken hoe het met mijn huidige baan gaat. Het is erg leuk, maar de motivatie wankelt een beetje.