5 maart 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Taxeren in Tilburg

Taxeren in TilburgZoek jij een expert op het gebied van taxeren in Tilburg? Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk Gerritse Makelaardij. Zij hebben onze taxatie uitgevoerd alvorens ons huis in de verkoop ging. Wij hebben de service als erg prettig ervaren en je merkt ook dat ze erg vakbekwaam zijn.

Deskundig taxeren in Tilburg

Deze makelaar heeft alles in huis om deskundig te taxeren in Tilburg. Zij zijn namelijk gecertificeerd om gevalideerde taxatierapporten op te stellen. Ik vond het ook fijn dat ze al heel snel langs konden komen. Voor een taxatie op korte termijn moet je dus zeker eens contact met ze opnemen.

Ze weten wat ze doen en hebben verstand met het verkopen van huizen, maar kunnen ook goed inschatten welke onderdelen van een woning extra waarde hebben. Dit resulteert in een realistische prijs waarmee je je huis uiteindelijk in de markt kunt zetten. Ook hierbij kan deze makelaar je helpen. Ze pakken het complete verkoopproces voor je op, dus ook de onderhandelingen en de afhandeling met de notaris. Ook kunnen ze je eventueel in contact brengen met een bouwkundig inspecteur. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik kan het van harte aanraden!