16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Fixzone

Tip voor iPhone repair Den Bosch

Heb je jouw iPhone laten vallen en is deze door de val kapot gegaan en ben je nu op zoek naar iPhone repair Den Bosch? Dan ben je bij Fixzone aan het juiste adres voor een goede  service en een kwaliteits reparatie. 

Meer dan 15 jaar ervaring 

De monteurs van deze telefoon zaak repareren inmiddels al meer dan 15 jaar telefoons en andere elektronische apparatuur. In de loop van deze jaren hebben de monteurs erg veel kennis en ervaring opgedaan waardoor zij momenteel een zeer goede dienst aanbieden. Voor de reacties die de monteurs uitvoeren worden uitsluitend onderdelen gebruik van een hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf staat daarom ook garant voor de kwaliteit van de reparatie waardoor zij 90 dagen garantie geven op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. 

Een zeer goede klanttevredenheid 

In de loop van de jaren hebben de deskundige en ervaren monteurs al erg veel telefoons van voorgaande klanten gerepareerd. Deze klanten zijn allemaal zeer tevreden over de goede service en over de kwaliteit van de reparatie. Voordat de reparatie van start gaat zul je namelijk een heldere en duidelijk uitleg krijgen over wat er met de telefoon zal gaan gebeuren en wat de kosten hiervan zullen zijn. Het bedrijf beschikt daarom ook over een zeer hoog klant gemiddelde. Voor en iPhone repair Den Bosch ben je bij deze telefoons zaak daarom ook absoluut aan het juiste adres. Neem voor meer informatie even een kijkje op de website.