16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Trots op onze Wicker loungeset

We kunnen nu heerlijk genieten van de zomer met onze nieuwe Wicker loungeset. Een vriend attendeerde ons op dit merk en we waren meteen verkocht. We zochten al een tijdje naar een set maar konden maar geen mooie vinden, tot dat we dus de Wicker loungeset tegenkwamen. De prijs was echt precies wat we in gedachten hadden, waardoor we meteen wisten dat we het moesten doen. Niet veel later werd hij geleverd en diezelfde dag nog hebben we heerlijk buiten in de zon gezeten.

tuinmeubelshop

De hele tuin lijkt een upgrade te hebben gehad door het nieuwe materiaal, gek he hoe zoiets meteen verandering met zich mee brengt. Ik begin de dag op de loungeset en eindig de dag daar. Gisteren heeft het de hele dag geregend, waardoor ik mij opeens zorgen ging maken over eventuele schade, maar toen ik thuiskwam bleek er niks aan de hand te zijn. We hebben over twee weken beide vakantie en ik heb er zo zin in. Ik heb al drie jaar geen vakantie meer gehad dus ik ben er echt aan toe. Het is belangrijk voor een mens om even een of twee weken niks te doen, dat geeft rust en structuur, iets wat je echt moet hebben.