16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Wat weet jij over design betonvloeren te vertellen?

Wij zijn opzoek naar design betonvloeren! Dit nadat wij onze woning hebben gekocht en het volledig willen verbouwen. De zolder hebben wij recent aangepakt en hier kunnen wij al heerlijk tot rust komen. Nu nog de rest van het huis zover zien te krijgen dat wij overal kunnen genieten. In de tussentijd moeten wij nog wel fulltime werken om de kosten te betalen voor de verbouwing. Al hoeven wij hier ons voorlopig nog even geen zorgen voor te maken aangezien wij vakantie hebben.

Grondige renovatie!

Op dit moment zij wij druk bezig om onze woonkamer te renoveren. Het behang is ( gelukkig)  al van de muur afgehaald, dit kunnen wij gaan verven.

De meubels zijn besteld waardoor wij hier even niet naar om hoeven te kijken. Het enige wat er nog gebeuren moet is het vinden van een perfecte vloer. Zodoende ben ik samen met mijn partner op het internet gaan zoeken naar leuke designs om te gebruiken. Hierdoor zijn wij terecht gekomen op de website van Bruizt. Dit bedrijf hanteert schitterende eindresultaten voor een aanzienlijk leuke prijs. Ik kon het dan ook niet laten om een afspraak te maken zodat zij langs kunnen komen.