22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Heftruck cursussen

Aanrader voor heftruck cursussen

Ik heb een echte aanrader voor heftruck cursussen. Zelf heb ik een groothandel bedrijf en daar worden natuurlijk veel orders gepicked. Maar ook zware dingen vervoerd. Al met al bij mij in het bedrijf worden er veel hefwagens gebruikt.

Eerst dacht ik dat zo opleiding daarvoor niet nodig was. Maar toch is veiligheid op de werkvloer erg belangrijk. Vooral omdat er met hefwagens veel ongelukken gebeuren. Zo 1700 per jaar heb ik mij laten vertellen. Waarvan er ook een paar tussen zitten met een dodelijke afloop. Iets wat ik absoluut niet op mijn geweten wil hebben als werkgever.

Daarom ging ik maar opzoek naar een bedrijf die mensen binnen een dag konden laten slagen voor zo training. Op google kwam het bedrijf ptcopleidingen.nl naar voren. Ik nam een kijkje op hun website en hen manier van trainingen geven sprak mij wel erg aan.

PTC Opleidingen   Heftruck cursussen

Dit bedrijf biedt meerdere trainingen in verschillende methodes. Zo sprak ik met een medewerker van dat bedrijf aan de telefoon. Wie mij vertelde dat ik kon kiezen om een, een daagse training te laten volgen of een twee daagse uitgebreide training te laten volgen. Uiteindelijk koos ik voor een een daagse cursus en dat is mij en mijn medewerkers prima bevallen!

Lees meer op: www.ptcopleidingen.nl