21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Domotica installateur kwam op tijd

Voor mijn vader hadden we het een en ander besteld om zijn huis beter te maken, zodat het gebruiksvriendelijker wordt. De Domotica installateur had aangegeven dat hij om 12 uur zou arriveren. Dat was prima, maar helaas moesten wij om 1 uur alweer weg om mijn moeder te gaan bezoeken in het verzorgingstehuis. Ze hebben altijd vaste bezoektijden, en daar moeten we ons aan houden. Enfin, mijn vader was er maar druk mee bezig, hij was zo bang dat de installateur te laat ging komen en we het bezoekje gingen missen. Op een gegeven moment zei ik dat ik wel bleef als ‘ie later zou zijn. Maar dat vond mijn vader ook geen goed plan. Mijn vader kan dan zo koppig zijn, hij is dan een uur bezig met of ‘ie wel op tijd gaat komen. Zoveel stress, voor zo’n oude man, dat moet hem niet goed doen. Goed, het was twaalf uur en twee over twaalf werd er aangebeld. Netjes dus. Mijn vader zo blij als wat. Omhelsde de man bijna. Ik moest daar om lachen, want die man had geen idee wat hem overkwam. De installatie was snel en makkelijk en we waren ruim op tijd voor het bezoekuur. Alles geregeld dus! Ik zei daarna nog tegen mijn vader waarom hij zich dan zo druk maakte als er nog niks aan de hand was. Hij zei dat hij dat altijd had gehad, ik ben een nerveuze man, glimlachte hij.

logo-nieuw