21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Een brommerrijbewijs halen

Sinds dat mijn dochter 16 is geworden wilt ze maar al te graag haar brommerrijbewijs halen. Ik ben hier niet bepaald een voorstander van aangezien ze dan op de weg moet rijden en niet meer op het fietspad. Ze wilt dan natuurlijk voor de wat harder rijdende brommer gaan en niet die langzaam rijden…logo1

Nu dat ik op onderzoek ben gegaan bij welke rijschool ze het beste dit volgen kan ben ik terecht gekomen op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Hun konden namelijk deze opleiding aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze prijs heb ik namelijk nog niet elders gezien waardoor ik het eigenlijk niet kon laten gaan. Samen met mijn dochter heb ik telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken voor het behalen van haar rijbewijs.

Eerst moest ze er dan wel voor zorgen dat ze haar theorie behaalt alvorens ze haar praktijk mag halen. Dit is voor haar absoluut geen probleem en wilde maar al te graag deze kans aanpakken!

Uiteindelijk gaat ze aankomende maandag op voor haar praktijk! Ik hoef me in ieder geval geen zorgen te maken aangezien ze ook al diverse praktijk lessen heeft gehad. Haar kans van slagen is trouwens sowieso al hoog dankzij haar rijschool.