22 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Een leuk huis kopen Zwolle

Wij willen een leuk huis kopen Zwolle. Ondertussen zijn  wij al een tijd op zoek naar een leuke woning. Een huis waar genoeg ruimte in zit voor als er ooit kinderen geboren gaan worden. Dan hoeven wij niet meteen weer te verhuizen, maar zijn op de toekomst voorbereid. Zo hebben wij makelaar Baarslag gevraagd om eens in Zwolle en omgeving te kijken of er een leuke woning voor ons te koop staat. Deze makelaar weet precies waar wij naar op zoek zijn en welk bedrag wij hieraan willen uitgeven. 

Wij gaan verhuizen naar Zwolle

Niet lang nadat wij bij de makelaar hadden aangeklopt kregen wij van  hem al een telefoontje om een huis in het centrum van Zwolle te gaan bezichtigen. Dit huis stond nog niet op de huizenmarkt maar de makelaar wist wel te vertellen dat deze eerdaags in de verkoop kwam. Natuurlijk een voordeel dat wij als eersten dit huis mochten bezichtigen, anders loop je de kans dat het huis al snel verkocht was, zo een mooi huis op een geweldige locatie is zo verkocht.

Inderdaad was het huis zo verkocht en wel door ons. Dankzij de makelaar konden wij dit huis al bewonderen voordat het werkelijk op de markt was. Wij waren er meteen verliefd op en hebben deze woning gekocht.