22 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

vca diploma

Een vca diploma voor persoon of bedrijf

Wil je een vca diploma halen? Dat is geen overbodige luxe in sectoren als de bouw en de elektrotechniek. Het vca diploma kun je echter voor zowel een persoon als een bedrijf registreren en de twee zijn nogal verschillend. Een vca is een diploma waarmee je aantoont dat je op de  hoogte bent van hoe je binnen het bedrijf optimaal moet functioneren om veiligheid, gezondheid en milieu voorop te stellen. 

vca diploma

Vca voor een persoon

Als je als bedrijf iedereen intern hebt opgeleid met een vca vol of vca basis diploma dan is dat natuurlijk hartstikke mooi. Sterker nog: het is de beste manier om veilig werken te garanderen. Het is echter niet het volledig van wat je kunt doen. Je moet namelijk ook het bedrijf zelf nog in het vca register zien te krijgen. Want hoewel je al je mensen misschien hebt opgeleid, moet je ook het bedrijf zelf nog laten keuren. Dat wil zeggen dat er ook in de bedrijfsvoering voldaan wordt aan de richtlijnen van de vca. 

Hoe regel je dat?

Het is goed om hierin begeleiding te zoeken. Er moeten namelijk soms een aantal nieuwe systemen worden opgezet binnen je bedrijf. Dubbel werk kun je voorkomen door professionele begeleiding te krijgen hierin.