21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Extra veiligheid met een barrière van Denios

Heb je te maken met een grote brand in je huis of in je bedrijfspand? De barrière van Denios zorgt voor een stuk extra veiligheid en voorkomt dat het ongeluk uitloopt op een ramp. Ook als je last hebt van lekkende olie of vloeistoffen in je bedrijf, dan kan een barrière zorgen dat er zich geen grotere ongelukken voordoen. Wat is dit voor product?

Uitleg
Stel er drijft olie of benzine in het wateroppervlak, dit kan uiteraard zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral fabrieken die werken met schadelijke stoffen en gevestigd zijn aan het water kunnen de barrière goed gebruiken. De oliebarrière bijvoorbeeld zorgt ervoor dat olievlekken die in het water drijven worden ingedampt en opgenomen, waardoor het risico op watervervuiling minimaal wordt gemaakt.

Veiligheid bij brand
Je hebt vast wel eens gehoord van grote fabrieken die in brand staan, waarbij omwonenden ramen en deuren gesloten moeten houden in verband met schadelijke stoffen. Als je als bedrijf zijnde werkt met deze schadelijke stoffen, dan kunnen de barrières zorgen dat bij een brand de schadelijke stoffen zich niet van de ene naar de andere ruimte kunnen verspreiden. Op die manier kan een groot deel van de fabriek nog gered worden en is de schade voor de omgeving zo minimaal mogelijk. Kijk voor meer informatie over de barrières in onze webshop of neem contact op met onze vakkundige personeel.  We helpen je graag!