22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Goede Schilder Rotterdam gezocht

Normaal gesproken verven wij zelf de ruimtes in onze woning. Nu dat mijn vrouw graag wilt hebben dat er een bedrijf aan te pas komt ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Schilder Rotterdam. Ik had echter niet verwacht dat het mogelijk is om dit via het internet goed en wel te vinden. Door telefonisch contact met dit bedrijf op te nemen wist ik het zeker dat ik een duidelijke offerte zou krijgen zodat ik niet achteraf voor een verassing kom te staan. Zo zijn ze afgelopen vrijdag bij ons langs geweest om een offerte op te maken en te bekijken hoe lang ze ongeveer bezig zullen zijn met het verven van de woning.

stairs-home-loft-lifestyle-300x200

Zo heb ik vrijdag middag de offerte al in mijn mail gehad waardoor ik volmondig ja heb gezegd op de kosten. De kosten om het door hun te laten verven is aanzienlijk goedkoop waardoor ik dit niet kan laten liggen. Kwaliteit in een perfecte eindresultaat! Al met al zijn ze vanmorgen al begonnen met het verven van de keuken.