13 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Goede voetbal kleding kinderen gezocht

Mijn dochter heeft sinds kort een hobby gevonden! Ze is maar al te druk met het voetballen op het veld. Ik had haar al wel vaker het advies gegeven om bij een voetbalclub te gaan, echter vond ze dit maar niks omdat haar vriendinnen hier niet aan mee doen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een voetbalclub kwam ik terecht bij de lokale club. Hier zaten een paar van haar vriendinnen waardoor ik dit haar gelijk heb voorgedragen! Je raadt het al wel, ik moest voor haar op zoek naar voetbal kleding kinderen aangezien ze maar al te graag wilde gaan voetballen.

cropped-sk

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Special kind. Hier is het mogelijk om stevige voetbal kleding te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Nu dat ik er niet op zit te wachten dat ik de verkeerde maat zou bestellen heb ik hun eerst gebeld. Hierdoor kreeg ik te horen dat de maten kloppen met wat er op internet beschreven staat! Voor mij was de keuze in ieder geval makkelijk en kon mijn dochter meedoen met het voetballen bij de club.