22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Goede zwembadpompen besteld

 

 

vijververlichtingVan mijn werkgever had ik de opdracht gekregen om een aantal zwembadpompen te bestellen. De zwembadpompen waren nodig voor een project van een nieuwe klant. Zelf heb ik nooit eerder zo’n bestelling geplaatst, maar van mijn werkgever had ik een lijstje gekregen met informatie.

Online goedkoper

In het begin was ik van plan om langs een speciaalzaak te gaan, maar het leek mij een goed idee om de zwembadpompen online te bestellen. Via de bekende zoekmachine ben ik op zoek gegaan naar “zwembadpompen”.

 

Door de zoekterm kwam ik terecht bij Tuinberegening.nl. Op deze website werden verschillende onderdelen aangeboden. De prijzen op deze website waren in vergelijking met andere websites een heel stuk lager.

Voordat ik ging bestellen nam ik contact op met de klantenservice. De medewerker van de klantenservice vertelde mij dat als de zwembadpompen niet goed waren dat ik deze dan mocht retourneren.

De bestelling kwam binnen en mijn baas was heel erg tevreden met de zwembadpompen. Volgens mijn baas had ik wel een hele goede deal te pakken en daar was hij blij mee.

Uiteindelijk was de klant heel erg blij met prestaties van ons bedrijf en dat kwam mede door de zwembadpompen.