28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Groter busje bij taxi Etten-leur was geen probleem

Vorige week maandag een rit gehad bij taxi Etten-leur. Voor ons eigen georganiseerde feest in Breda hadden we een taxi nodig voor een deel van ons personeel. Na overleg hebben we met taxi Etten-leur een groot busje kunnen regelen waar we vervolgens in vervoerd konden worden.

Taxi was ruim op tijd

De taxi was ruim op tijd en op de terugreis ook. Hij vertelde ons dat de kernwaarden van hem waren om op tijd te komen, afspraak is afspraak. De chauffeur maakte bij ons een goede indruk door erg behulpzaam te zijn. Hij hielp ons namelijk met het sjouwen van onze spullen naar het gebouw waar ons feest plaats vond. Wat een topservice van Bredanaar. De chauffeur wenste ons een fijne avond toe en we hadden nog even een kort en leuk gesprek met hem.

Top service!

Bij onze terugreis was de taxi er ook weer op tijd. Door eerdere ervaringen met dit bedrijf zijn we altijd tevreden met de service die hen leveren. We hebben nog nooit een taxi van Bredanaar meegemaakt die te laat kwam of onaardig was. Ze stellen ons nooit teleur. Ook onze contacten in de buurt zijn ook erg tevreden over deze taximaatschappij.

Bij onze volgende evenementen in Breda en omgeving weten wij zeker wel welke organisatie moeten inhuren voor vervoer.