22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Heel veel horeca parasols

We gingen horeca parasols uitzoeken, en dan denk je, dat is toch een eitje? Nou niet als je ziet hoeveel keus je hebt! We hebben beiden niet echt veel ervaring in parasols, dus we hadden ook geen idee waar we moesten beginnen. Ja, het moet er mooi uitzien, dat begrijp ik. Maar, het moet ook sterk zijn, het moet kwaliteit bieden en ga zo maar door. We zaten werkelijk met een open mond vol verbazing te kijken naar alle parasols. Ik keek mijn partner in crime aan en we moesten lachen. We vroegen aan de verkoper of hij ons wat meer info kon geven. Gelukkig werden we ontzettend goed geholpen. Toen we een beetje wisten wat het verschil in kwaliteit was, hebben we het interieur van onze zaak laten zien en gevraagd of ze opties voor ons hadden. Toen kregen we drie horeca parasols voor ons neus en ze paste inderdaad alle drie goed bij het interieur. Maar goed, toen moesten we daar ook nog eens een keus over maken. We bleven maar een beetje melig, waarom waren we niet in staat om hier goed over na te denken. Uiteindelijk zei ik welke ik wilde en daar ben ik blij mee, want ze staan fantastisch.

logo