12 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

heftruckcertificaat in een keer gehaald

Mijn werkgever gaf mij de opdracht om zo snel mogelijk mijn heftruckcertificaat te gaan halen. Ik ben toen gaan kijken voor bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn en kwam vervolgens uit bij Osseforth. Het bedrijf bestaat al jaren en heeft veel ervaring opgebouwd. Daarnaast staan er op internet veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze goede instructeurs hebben en ook nog eens erg voordelig zijn. Dat zijn natuurlijk twee belangrijke punten!

Contact opgenomen

Op internet stond het telefoonnummer vermeld van Osseforth. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of ik mijn heftruckcertificaat bij hun kon halen. Dat was geen enkel probleem en de volgende week kon ik al langskomen.

Tijdens het lessen verliep alles perfect. Ik werd goed ondersteund waar nodig en ze namen echt de tijd voor je. Vooraf had ik al aangegeven dat ik niet alles goed oppak. Ze vonden het goed dat ik het aangaf en hielden daarom ook extra rekening met mij. Tijdens het examen verliep alles volgens plan. Het examen haalde ik in een keer en daar ben ik het bedrijf enorm dankbaar voor. De service is perfect en daarom ben ik voor vervolg cursussen zeker van plan om terug te komen!