22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Heren leren jassen

Sinds een tijdje ben ik druk aan het zoeken naar heren leren jassen voor mijn man. Hij vindt het erg leuk om leren jassen te dragen, echter is het probleem dat ik geen leuke jasjes vinden kan in de winkel. Nu dat ik hoop dat het op het internet wel kan verkrijgen ben ik gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van Leathershop Doci waar ze de leukste jassen hadden voor zowel de man als vrouw! Je kan er zelfs voor kiezen om een nep leren jas bij hun te bestellen. Sinds dat ik bij hun op de website heb gekeken weet ik zeker dat ik bij hun bestellen wil voor mijn man, nu moet hij nog een leuke jas uitzoeken.logo-slide

In de avond hebben we samen naar deze website gekeken en mijn man was verbaasd dat er zoveel jassen te vinden is die van leer gemaakt zijn. Hij baalde bij het bekijken van deze website aangezien het bij hun een stuk voordeliger is en tevens meer te vinden is als wat hij voorheen gezien had. Ik weet in ieder geval zeker dat dit een geschikte website is voor jassen om zowel in de zomer als in de winter te mogen dragen.