21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Het verbeteren en corrigeren van beeldmateriaal, oftewel bewerking retouche

Zelf had ik nog nooit van bewerking retouche gehoord, tot ik de hulp van Valenza had ingeschakeld. Valanza, oftewel Valentijn van Zanten is zeer deskundig en professioneel wat betreft computerhulp voor fotografie. Zo had ik laatst een paar mooie foto’s gemaakt van mij gezin, maar toen ik deze op mijn computer ging bekijken vielen de foto’s tegen. Dankzij de uitleg van Valantijn ben ik druk bezig geweest met het retoucheren va de foto’s. Dus eigenlijk het mooier maken van de foto’s en de storende factoren eraf halen.  

Mooie fotoreportage

Al zeg ik het zelf ik vind mijn foto’s nu echt bijzonder mooi. Natuurlijk ben ik er wel even mee bezig geweest om bepaalde foto’s mooier te maken, maar het resultaat mag er nu zeker zijn.  Dankzij de hulp van Valenza, die mij heeft uitgelegd wat retoucheren precies  is en hoe ik dit moet toepassen heb ik de mooiste foto’s van mijn gezin op mijn computer.

Ben zeer tevreden over de computerhulp van Valenza, vooral de mogelijkheid wanneer je een vraag hebt dat je kan bellen. En mocht je er na het telefoontje nog niet uitkomen dan komt Valeentijn gewoon even langs. Zo kan je dan snel weer verder waarmee je bezig was.