28 mei 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Hoe is bij jou de gasopslag geregeld?

Zelf ben ik erg benieuwd hoe dat de gasopslag elders geregeld is. Wij hebben namelijk meerdere plaatsen waar wij het in geheel opslaan. Echter ben ik hier niet bepaald over te spreken en zoek geregeld naar een nieuwe manier hoe dat dit wel mogelijk gemaakt kan worden.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee van dienst kan zijn. Diverse bedrijven heb ik kunnen bekijken, alleen bij Denios ben ik blijven hangen.

Goede service

Vanaf het moment dat ik de website van dit bedrijf aan het bekijken was, wilde ik niets liever dan de telefoon pakken om direct contact te zoeken. Overigens heb ik dit uiteindelijk ook gedaan en moet eerlijk bekennen dat ik onwijs goed en zeer netjes te woord ben gestaan. Mijn vragen werden op de juiste manier beantwoord waardoor het voor mij duidelijk was. Tevens kreeg ik direct te horen wat de kosten hiervoor is om een geschikte opslag te realiseren. Dit kon ik gewoonweg niet afslaan en heb hier vervolgens akkoord voor gegeven. Betere service dan dat dit bedrijf levert bestaat echt niet!