21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Hoog in Google no cure no pay

Belangrijk hoog in Google no cure no pay

Ikzelf ben al jarenlang ondernemer in de detailhandel. Het valt mij op dat het verkoop in de detailhandel in filialen jaarlijks fors afneemt. Maar de verkoop in online webshops daar zit een forse groei in. Maar ikzelf heb nooit ingespeeld op deze behoefte klanten, totdat inzag dat ik mijn producten en artikelen wel moest gaan verkopen in een webshop. Simpelweg omdat mijn concurrenten dit ook deden. Na het aanmaken van een webshop viel het mij op dat er vrijwel niets werd verkocht in mijn webshop. Zodoende ben ik terecht gekomen bij hoog in Google no cure no pay!

Op een begeven moment benaderde het bedrijf Websitepromoter mij. Tijdens deze benadering vertelde zij mij het een en ander over online marketing. Na een aantal goede gesprekken gevoerd te hebben leek het mij verstandig om in zee te gaan met deze aanbieder. Sindsdien staat mijn webshop hoog in Google waardoor er dagelijkse nieuwe klanten terechtkomen in mijn webshop. Dankzij de geweldige diensten van Websitepromoter zit er eindelijk weer een stijgende lijn in de omzet van mijn bedrijf, daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee!