21 juli 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

Kennen jullie deze rijschool Boxmeer al?

rijschool boxmeerZijn jullie al bekend met deze rijschool Boxmeer? Mijn trouwe lezers zullen dit bevestigen. Ik ben hier namelijk al vaker geweest. Ik ben dan ook benieuwd of jullie deze naam nog kennen, namelijk Wesseldijk. Vele binnen mijn familie hebben hier dus al een rijbewijs gehaald. Dit variërend van autorijbewijs tot aan een scooterrijbewijs. Ik vind hun dan ook de goedkoopste in onze regio. Natuurlijk had ik bij de eerste keer goed rondgekeken. Je hebt bij ons in de buurt dan ook meerdere zzp’ers die dezelfde diensten aanbieden. Echter hetgeen waar verkeersschool Wesseldijk zo goed in is, is de ervaring van de instructeurs. Zij hebben dan ook alleen personeel in dienst die gecertificeerd is. Hierbij betaal je dus voor de kwaliteit die je kunt verwachten. Dit kan mijn dochter dus ook beamen.

Ook zakelijk bestuurders

Wanneer je naar verkeersschoolwesseldijk.nl zul je zien dat zij meerdere pakketten aanbieden. Dit ook voor zakelijke bestuurders. Zij kunnen dit dan ook vaak via hun werk doen. In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk, zoals code 95. Veel mensen weten niet precies wat dit inhoudt, ik zelf ook niet. Echter staat op hun website hier wel heel veel informatie over.

Zo had ik deze rijschool laatst aangeraden aan een vriend van mij. Hij is namelijk een zakelijk bestuurder en moest een bijscholing volgen. Volgens hem is deze rijschool dan ook erg goed. Hij had verschillende opties en zo kon hij er dus eentje kiezen die goed bij hem past. Hij kon namelijk alleen maar in het weekend lessen volgen, gelukkig was dit dus geen probleem.