16 april 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

lutrabox

Lutrabox voor de ideale opberging van uw fiets!

De lutrabox is de ideale oplossing voor opberging van uw fiets. Ik woon al jaren in de stad op een perfecte locatie. Ik woon namelijk midden in het centrum vlakbij de grote winkelstraat. Hoewel het centrum erg rustig is brengt het ook aantal problemen met zich mee. Ik krijg te vaak problemen met inbraak en vernielingen in mijn achtertuin. Dit zijn toch de voornaamste redenen dat ik twijfel om te gaan verhuizen. Inmiddels heb ik ook al vijf verschillende fietsen in de periode gehad dat ik hier ben komen wonen. Het kost mij telkens veel te veel geld om nieuwe fietsen te kopen. Toen was ik op een verjaardag en kreeg ik van een kennis de gouden tip mee. Hij gaf mij de tip om een houten fietsenberging aan te schaffen.

lutrabox

Veilig

De houten fietsenberging van Lutrabox is de ideale oplossing voor mijn probleem. Nu weet ik immers zeker dat mijn fiets veilig staat en dat ze niet gesloten worden. Doordat ik een kleine tuin heb was het nog de vraag of ik het product kon kopen. Toen ik met hen contact opnam kreeg ik te horen dat ze deze zelfs op maat konden maken! Bekijk de website voor de mogelijkheden!