22 juni 2024

Het Weer in Klundert

Hoe is het Weer in Klundert

medik8-hydr8-b5

Medik8

Medik8 is niet een huidverzorgingsmerk, maar een huidverbeteringsmerk. Dit betekent dat het voornamelijk wordt aangeboden door getrainde professionals. Hier heeft het merk voor gekozen zodat de allerbeste persoonlijke adviezen gegeven kunnen worden en een gepersonaliseerd huiverbeteringsanalyse kan worden uitgevoerd. Je vindt Medik8 onder andere bij dokterspraktijken, huidklinieken, spa’s en huidsalons. Maar ook bij Beautyfashionshop is Medik8 voor een scherpe prijs verkrijgbaar. 

medik8-advanced-night-restore

Het doel van Medik8 is om haar producten te laten passen in het dagelijks leven van iedere vrouw. Daarnaast verzekert het effectieve en duurzame resultaten te bieden. Het merk is gepassioneerd op het gebied van huidverbetering en heeft dan ook één ultieme missie: iedere vrouw voorzien van een mooie huid voor het leven. Medik8 is een merk waar je op kan vertrouwen en waar je in kan geloven. Het merk wordt niet voor niets onderschreven door dermatologen, professionele huidspecialisten en artsen. Talloze vrouwen gingen je voor en hun ervaringen met het merk zijn meer dan lovend. Het merk dankt haar naam aan de 8 kernprincipes die het ondersteunt:

  • Professioneel: Doordat alleen professionele klinieken, spa’s en gespecialiseerde websites de huidverbeteringsproducten aanbieden, zijn zij in staat om je te voorzien van het beste huidadvies. 
  • Ethisch: Medik8 weet dat we de natuur niet moeten verstoren. Alle producten zijn 100% diervriendelijk en de verpakkingen bevatten gerecycled materiaal. De productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zodat er geen energie verloren gaat. 
  • Eenvoudig: Er jonger uitzien hoeft niet moeilijk te zijn, je hebt niet 10 verschillende crèmes nodig om dit te bereiken. Medik8 heeft daarom de CSA-filosofie ontwikkeld: vitamine C en zonnebrandcrème voor overdag en ’s nachts vitamine A. Simpeler kan het niet. 
  • Artisanaal: De producten van het huidverbeteringsmerk worden in laboratoria verwerkt. Dit is om te verzekeren dat ze nog steeds krachtig en effectief zijn wanneer ze de klant bereiken.
  • Technologie: Door middel van liposoom- en micro-emulsietechnologieën worden bubbeltjes rondom moleculen geplaatst wat ervoor zorgt dat ingrediënten op de juiste plek in de huid terechtkomen. Technologie wordt steeds belangrijker en daarom werkt het merk graag samen met universiteiten en academici om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. 
  • Vrij denken: Medik8 is een onafhankelijk bedrijf dat volledig vrij is in de ontwikkeling van producten en ideeën. 
  • Op maat gemaakt: Voor iedere klant heeft het merk wel een geschikte productlijn ontwikkeld. Voor verschillende huidproblemen weet Medik8 dé oplossing te bieden. 
  • Zuiver: De producten van Medik8 bevatten geen onnodige ingrediënten. Geen parabenen, sulfaten, microbeads of phthalates. Alleen de nodige ingrediënten zijn aanwezig om zo het beste resultaat te leveren met minimale irritatie. 
Medik8

Benieuwd geworden naar de producten van Medik8? Je shopt ze veilig, snel en voordelig bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.